33 artikelen

Hulp bij jouw groene initiatiefKennis

Ben je bezig met een initiatief dat te maken heeft met natuur en duurzaamheid? Dan is het handig om te weten waar je terecht kunt voor hulp. We hebben organisaties en websites die je verder kunnen helpen op een rij gezet.

Publicatiedatum: 24 november 2021

Hulp bij jouw culturele initiatiefKennis

Wil je een cultureel initiatief in Arnhem opzetten waarbij je wel wat ondersteuning kunt gebruiken, dan zijn er in Arnhem, vanuit of met support van de gemeente of provincie, een aantal organisaties die je daarbij van dienst kunnen zijn. In dit artikel zetten we ze graag voor je op een rij.

Publicatiedatum: 2 september 2021

Hulp bij jouw welzijnsinitiatiefKennis

Ben je bezig met een initiatief op het gebied van welzijn? Dan is het handig om te weten welke welzijnsorganisaties er in Arnhem actief zijn. We hebben organisaties en websites die je verder kunnen helpen op een rij gezet.

Publicatiedatum: 5 augustus 2021

Hulp bij jouw sportinitiatiefKennis

Ben je bezig met een initiatief op het gebied van sport en beweging? Dan is het handig om te weten waar je terecht kunt voor hulp. We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Publicatiedatum: 5 augustus 2021

Hulp bij jouw initiatiefKennis

Ben je bezig met een initiatief in Arnhem? Dan kun je misschien best wel wat hulp gebruiken. Er zijn verschillende organisaties in Arnhem die jou graag verder helpen. Je vindt hier een lijstje.

Publicatiedatum: 5 augustus 2021

Bloei! in ArnhemOrganisatie

logo Bloei! in Arnhem

Bloei! in Arnhem, wil je wegwijs maken naar een duurzaam Arnhem met nieuws, uittips, adressen en leefstijltips.

Publicatiedatum: 13 juli 2021

Groen ArnhemOrganisatie

logo Groen Arnhem

Groen Arnhem ondersteunt groene initiatieven in de stad door deze met elkaar te verbinden en kennis, middelen en mankracht te delen.

Publicatiedatum: 13 juli 2021

Arnhem klimaatbestendigOrganisatie

logo Arnhem klimaatbestendig

Door klimaatverandering krijgen we steeds meer te maken met hitte, droogte en
wateroverlast. Gelukkig zijn er veel slimme oplossingen om hitte te verminderen en regenwater op te vangen. Arnhem Klimaatbestendig informeert en inspireert Arnhemmers over hoe we de stad samen meer klimaatbestendig kunnen maken.

Publicatiedatum: 13 juli 2021

Arnhem AAN AanjaagfondsOrganisatie

logo Arnhem AAN Aanjaagfonds

Het AANjaagfonds is speciaal opgericht om duurzame wijk- en buurtinitiatieven te ondersteunen in de uitvoering van hun activiteiten op het gebied van energiebesparing

Publicatiedatum: 13 juli 2021

Zorgbelang InclusiefOrganisatie

logo zorgbelang inclusief

Zorgbelang streeft naar een leefbare, zorgzame samenleving waar iedereen een volwaardige positie inneemt en met elkaar vorm geeft aan deze samenleving.
Dit willen zij bereiken door het ondersteunen van inwoners, cliënten, patiënten, zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, zorgverzekeraars, onderwijsinstellingen ea.

Publicatiedatum: 13 juli 2021

Scroll naar top