36 artikelen

Team Leefomgeving PresikhaafOrganisatie

Publicatiedatum: 1 maart 2022

Spullen nodig? De Spullenbank bemiddeltKennis

Heb je als maatschappelijke organisatie spullen nodig? De Spullenbank bemiddelt. De Arnhemse Uitdaging krijgt spullen van bedrijven en geeft deze door aan maatschappelijke organisaties die ze vaak goed kunnen gebruiken.

Publicatiedatum: 1 februari 2022

Hulp bij jouw groene initiatiefKennis

Ben je bezig met een initiatief dat te maken heeft met natuur en duurzaamheid? Dan is het handig om te weten waar je terecht kunt voor hulp. We hebben organisaties en websites die je verder kunnen helpen op een rij gezet.

Publicatiedatum: 24 november 2021

Arnhemse UitdagingOrganisatie

logo de Arnhemse uitdaging

De Arnhemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat zorgt voor samenwerking tussen lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.

Publicatiedatum: 7 september 2021

Hulp bij jouw culturele initiatiefKennis

Wil je een cultureel initiatief in Arnhem opzetten waarbij je wel wat ondersteuning kunt gebruiken, dan zijn er in Arnhem, vanuit of met support van de gemeente of provincie, een aantal organisaties die je daarbij van dienst kunnen zijn. In dit artikel zetten we ze graag voor je op een rij.

Publicatiedatum: 2 september 2021

Hulp bij jouw welzijnsinitiatiefKennis

Ben je bezig met een initiatief op het gebied van welzijn? Dan is het handig om te weten welke welzijnsorganisaties er in Arnhem actief zijn. We hebben organisaties en websites die je verder kunnen helpen op een rij gezet.

Publicatiedatum: 5 augustus 2021

Hulp bij jouw sportinitiatiefKennis

Ben je bezig met een initiatief op het gebied van sport en beweging? Dan is het handig om te weten waar je terecht kunt voor hulp. We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Publicatiedatum: 5 augustus 2021

Hulp bij jouw initiatiefKennis

Ben je bezig met een initiatief in Arnhem? Dan kun je misschien best wel wat hulp gebruiken. Er zijn verschillende organisaties in Arnhem die jou graag verder helpen. Je vindt hier een lijstje.

Publicatiedatum: 5 augustus 2021

Bloei! in ArnhemOrganisatie

logo Bloei! in Arnhem

Bloei! in Arnhem, wil je wegwijs maken naar een duurzaam Arnhem met nieuws, uittips, adressen en leefstijltips.

Publicatiedatum: 13 juli 2021

Groen ArnhemOrganisatie

logo Groen Arnhem

Groen Arnhem ondersteunt groene initiatieven in de stad door deze met elkaar te verbinden en kennis, middelen en mankracht te delen.

Publicatiedatum: 13 juli 2021

Scroll naar top