Contactgegevens Teams Leefomgeving (TLO)

Wil je weten wat een Team Leefomgeving voor jouw initiatief of organisatie kan betekenen, of ben je nieuwsgierig naar de andere ondersteuningsmogelijkheden van de gemeente Arnhem? Lees dan hier ons artikel Hoe werk je samen met de gemeente.

Team Leefomgeving (TLO)

In Arnhem zijn acht Teams Leefomgeving actief, die elk verantwoordelijk zijn voor een bepaalde wijk of een bepaald wijkgebied. In elk team werken zo’n vier tot zes medewerkers van de gemeente. Iedere medewerker gaat over een specifiek gebied of een uitgelicht thema als veiligheid, welzijn, kansengelijkheid, cultuur, etc. Dit wordt ook wel zijn of haar ‘portefeuille’ genoemd.

Contact

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van de TLO-medewerkers via de contactgegevens in het pop-up venster. Onder werktijden kun je ook de gemeente Arnhem bellen die je direct kan doorverbinden naar de juiste contactpersoon binnen het TLO dat actief is in jouw wijk. Het telefoonnummer van de Gemeente Arnhem is 0800-1809.

Gegevens wijkteams

Op deze pagina’s vind je alle gegevens per Team Leefomgeving:

Foutje gezien? Laat het ons weten!

We proberen dit overzicht zo goed mogelijk up-to-date te houden. 

Fijn als je het ons bericht wanneer er iets niet klopt!

Kom je er niet uit?

Geen paniek. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Achter Stadskracht Arnhem zitten de Ideeënmakelaars, Adviesbrigade en Praktische Zaken. Elk vanuit onze eigen expertise ondersteunen wij vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven in Arnhem bij de zaken waar zij tegenaan lopen.

foto Hanneke de Jong

Hanneke De Jong

Ideeënmakelaar
Als theatermaker weet Hanneke wat het betekent om ideeën vorm te geven en daarin wegen te zoeken die minder vanzelfsprekend zijn. Vanuit haar eigen ondernemerschap in het culturele veld helpt ze je graag je plannen aan te scherpen en te concretiseren.

Scroll naar boven