Hoe werk je samen met de gemeente?

Waarom is het slim om de gemeente te betrekken bij mijn initiatief of activiteit?

In de gemeente Arnhem zetten medewerkers maar ook inwoners zich in om de stad steeds mooier te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om binnen de gemeente steun en hulp te krijgen voor jouw initiatief of activiteit. De gemeente Arnhem helpt haar inwoners graag. Lees onderstaande informatie door en kijk wat er op dit moment past bij jouw initiatief of activiteit. Als je weet wat er allemaal kan, is het makkelijker om te bepalen wat je volgende stap is. Bedenk wel, dat er tijd, inzet en energie nodig is om te bereiken wat je wil.

Hoe betrek ik de gemeente bij mijn initiatief of activiteit?

Het is altijd belangrijk om de gemeente te betrekken bij jouw initiatief of activiteit. Maar de gemeente is groot en er werken veel mensen. Deze mensen zijn op verschillende manieren met de gemeente verbonden. Het is dus belangrijk om uit te zoeken welke mensen binnen de gemeente Arnhem jou verder kunnen helpen.

Mogelijkheden

Op deze pagina’s lees je meer over de gemeente en een aantal organisaties die in opdracht of samen met de gemeente werken:

Kom je er niet uit?

Geen paniek. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Achter Stadskracht Arnhem zitten de Ideeënmakelaars, Adviesbrigade en Praktische Zaken. Elk vanuit onze eigen expertise ondersteunen wij vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven in Arnhem bij de zaken waar zij tegenaan lopen.

foto van Annet

Annet Elzinga

Adviseur Praktische Zaken
Annet is sociaal ondernemer en heeft een achtergrond in conceptontwerp en media. Ze bedenkt graag logische, praktische en vernieuwende oplossingen die het werk van vrijwilligers en medewerkers in het sociaal domein makkelijker en leuker maken!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top