Hulp bij jouw sportinitiatief

Zoek jij hulp bij jouw sportinitiatief? Dan is het handig om te weten waar je terecht kunt. We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Sportbedrijf Arnhem

Sportbedrijf Arnhem biedt beweegprogramma’s en verhuurt sportlocaties. Sinds 2017 zijn ze geen onderdeel meer van de gemeente Arnhem, maar een zelfstandige onderneming. Nog steeds maatschappelijk georiënteerd. Sportbedrijf Arnhem is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om mensen te verleiden in beweging te komen.

Platform Sport in Arnhem

Sport in Arnhem is het platform voor sport- en leefstijlaanbod in Arnhem, gefaciliteerd door Sportbedrijf Arnhem. Het platform is voor en door Arnhemmers. Alle aanbieders op het gebied van sport, bewegen en gezonde leefstijl in Arnhem kunnen zich gratis op dit platform presenteren en activiteiten aanmelden. 

Arnhems sportakkoord

Het Arnhems sport- en beweegakkoord vloeit voort uit het Nationaal sportakkoord. Meer gezonde en fitte Arnhemmers is het doel. Je kunt als sportaanbieder een plan indienen waarmee een idee of actie uit het sportakkoord in de praktijk wordt uitgevoerd. Een stuurgroep zal uitvoeringsbudget toekennen aan goede plannen.

Subsidies en fondsen

Ben je op zoek naar subsidie voor jouw initiatief of organisatie? Dan verwijzen we je graag naar het artikel Fondsen en subsidies.

Algemene organisaties die jou willen helpen

Naast deze tips op het gebied van sport, zijn er in Arnhem ook organisaties die initiatieven op allerlei gebieden helpen. Je vindt dat overzicht in het artikel Hulp bij jouw initiatief.

Heb jij nog een tip?

Mist er een organisatie in het artikel ‘Hulp bij jouw sportinitiatief’? Laat het ons weten!

Kom je er niet uit?

Geen paniek. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Achter Stadskracht Arnhem zitten de Ideeënmakelaars, Adviesbrigade en Praktische Zaken. Elk vanuit onze eigen expertise ondersteunen wij vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven in Arnhem bij de zaken waar zij tegenaan lopen.

foto Karin Huibers

Karin Huibers

Ideeënmakelaar
Heeft een achtergrond als mantelzorger en vrijwilliger (van taalondersteuning, verduurzaming en op cultureel gebied). Zij heeft daar veel contacten opgedaan die ze nu graag inzet om Arnhemmers te helpen hun project een goede start te geven.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven