Spullen nodig? De Spullenbank bemiddelt

Heb je als maatschappelijke organisatie spullen nodig? De Spullenbank bemiddelt. De Arnhemse Uitdaging krijgt spullen van bedrijven en geeft deze door aan maatschappelijke organisaties die ze vaak goed kunnen gebruiken. Zo kunnen deze organisaties hun werk beter doen èn krijgen bruikbare spullen een tweede leven. Kasten, bureaus, lampen en nog veel meer. Wie weet is er in de Spullenbank precies wat jouw maatschappelijke organisatie nodig heeft, maar niet zelf aan kan schaffen.

De Arnhemse Uitdaging slaat een brug tussen het bedrijfsleven en de samenleving.   Bedrijven worden uitgedaagd om Arnhemse maatschappelijke organisaties te ondersteunen. De Arnhemse Uitdaging bemiddelt in menskracht (kennis, handjes), faciliteiten en spullen. De Spullenbank is één van de manieren waarop de Arnhemse Uitdaging matches maakt voor de samenleving. Zo is er ook een Cadeautjesbank, een Klussenbank en helpen matchgroepen bij weer heel andere vragen

Voorbeelden

De afgelopen maanden is er genoeg gedoneerd door de Spullenbank. Enkele voorbeelden zijn:

  • Stoelen aan Stevig Arnhem
  • Een kast aan De Helling
  • Servies en kratten aan Over Rood

Ook ontvangt de Spullenbank donaties die vervolgens naar stichtingen of organisaties kunnen, zoals:

  • Een beamer en stapelbare kratten van Cito
  • Stoelen van KplusV
  • Lampenkappen van Scalabor

Meer voorbeelden van mooie verbindingen tussen bedrijven en organisaties die zich inzetten voor mensen in Arnhem, zie je op de site www.arnhemseuitdaging.nl

Vrijwilligers

De vrijwilligers Rinus, René en Sjaak runnen samen de Spullenbank. Zij zorgen dat maatschappelijke organisaties spullen die ze nodig hebben kunnen ophalen bij de Spullenbank. Mederwerkers van Dirkzwager legal & tax helpen mee als er grotere uitgiftes zijn. Bij de kijkdagen bijvoorbeeld die jaarlijks worden georganiseerd. Daar zijn organisaties welkom om te kijken of er spullen bijzitten die ze kunnen gebruiken.

Heb jij iets nodig voor je maatschappelijke organisatie of wil je als bedrijf misschien iets doneren? Neem dan contact op met de Arnhemse Uitdaging. Dat kan door te bellen naar 06-159 600 92 (ma t/m wo) of door te mailen naar info@arnhemseuitdaging.nl. De Spullenbank helpt je graag.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven